Yellowshape
Ons denken
Een bestaande website responsive maken

1. NU. EN IN DE TOEKOMST.

Met een responsive website heb je één website die zich aanpast aan het toestel van de gebruiker. Niet alleen is een website responsive maken handig voor smartphones en tablets. Ook voor morgen, wanneer smartwatches en smartglasses aan populariteit winnen.

2. INTERNETGEBRUIKERS VERKIEZEN MOBIEL

Momenteel gebeurt zo’n 70 procent van het internetverkeer wereldwijd via smartphones en tablets. Verder beschikt ongeveer 60 procent van de volwassenen over een smartphone. En iedere maand groeien die cijfers zelfs nog. De mobiele markt is dus té belangrijk om zomaar te negeren. Een responsive website laten maken is een must.

3. SHOPPEN VIA SMARTPHONE STEEDS MEER IN TREK

Online shoppen is makkelijker dan in je auto te springen en naar een fysieke winkel te rijden. En het is zelfs nog eenvoudiger wanneer je niet eens achter je pc hoeft te kruipen, maar in je zetel kan blijven zitten.

Website responsive maken

Wanneer je dus over een webshop beschikt, verlies je heel wat klanten door niet te kiezen voor een responsive website. Maar liefst 80 procent van de consumenten koopt weleens iets via zijn smartphone. En ja, ook dat cijfer groeit alleen maar.

4. SOCIALE MEDIA DOET MOBIEL GEBRUIK STIJGEN

Is jouw zaak aanwezig op sociale media zoals Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn? Voor een onlinemarketingcampagne, bijvoorbeeld? En deel je soms een link naar je website via deze kanalen?

Onthoud dan dat veel van je volgers via hun smartphone gebruik maken van sociale media. Straffer zelfs: de populariteit van sociale media en smartphones gaat hand in hand. Al je activiteiten op sociale media zijn dus quasi nutteloos wanneer je geen mobiele website laat maken.

5. RESPONSIVE SITES SCOREN HOGER IN GOOGLE

Google geeft de voorkeur aan websites die responsive zijn opgebouwd. En laat hen dus ook hoger scoren in de zoekresultaten. Wanneer je het nalaat om je website responsive te maken, is je bedrijf minder goed online te vinden. En ja, dat kost jou klanten.

6. RESPONSIVE WEBSITES ZIJN GEBRUIKSVRIENDELIJKER

Je website moet een aangename surfervaring geven aan je bezoekers. Mobiele surfers moeten op een responsive website niet meer inzoomen en naar beneden of boven swipen. Hierdoor zijn ze geneigd om op je website te blijven. En over te gaan tot een aankoop.

Ben je geïnteresseerd in een responsive website die rendeert? Contacteer dan Yellowshape, een websitebouwer in Antwerpen voor de digitale zichtbaarheid van bedrijven. Wij verzorgen graag de ontwikkeling van je responsive website.

Don't waste time

Bespreek uw project met een expert en krijg directe feedback over hoe we uw uitdagingen zouden aanpakken

Gratis en vrijblijvend advies

Geen tijd te verliezen: we bellen je voor een korte afstemming. Hier bepalen we samen de volgende stappen.

We gaan elkaar ontmoeten, het wordt spannend. Laten we er direct in duiken en geen tijd verspillen. We bellen u om vragen te stellen om uw bedrijf en uitdagingen te begrijpen. Met deze informatie zullen we u vertellen hoe we het zouden aanpakken als we in uw positie zouden zijn.

Wat is jouw naam?
Please fill out this field
Please fill out this field
Vorige
Hoe kunnen we je bereiken?
Please fill out this field
Please fill out this field
Vorige
Bedankt  voor uw interesse in onze oplossingen! We reageren zo snel mogelijk op je  bericht!
Oeps! Er  is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.