Yellowshape
Ons denken
Van Way2Web tot Yellowshape

WAY2WEB: KLANTEN OP WEG HELPEN NAAR HET WEB

Enkele jaren geleden startte het verhaal van Way2Web. Die naam dekte de lading destijds helemaal, want we wezen kmo’s de weg naar het web. Onze klanten bestonden immers voornamelijk uit bedrijven die nog geen professionele website hadden.

Webcreatie was daarom onze hoofdactiviteit. Haast bij iedere klant begonnen we van nul. We zorgden voor een volledig nieuwe website. De ontwikkeling van zeer performante en professionele websites was onze belangrijkste competentie.  

Blog rebranding logos

YELLOWSHAPE: HET INTERNET ALS MARKETINGMOTOR

Inmiddels is het onlinemarketing gebeuren sterk geëvolueerd. Met een performante website maak je niet langer het verschil, want het is een minimumvereiste geworden. Onlineadvertenties, mailings, SEO, SEA, blogs, Facebook en LinkedIn winnen immers pijlsnel aan belang.

Volledig in lijn met die evolutie is ook onze aanpak gegroeid. In die mate zelfs dat een naamsverandering zich na verloop van tijd opdrong. Zo heten we voortaan Yellowshape. Ons doel? Het internet als marketingmotor van jouw zaak gebruiken.

Met Yellowshape concentreren we ons op het genereren van groei en winst voor onze klanten. En dat doen we met websites, onlinemarketing en conversie-optimalisatie. We zorgen voor bezoekers op je website, die we vervolgens transformeren tot nieuwe klanten.

WAAROM DE NAAM YELLOWSHAPE?

De kleur geel is dynamisch. Jong. Levendig. Hoopvol. Opvallend. Optimistisch. Maar ook staat de kleur symbool voor wijsheid en intellect.

Die combinatie zien we eveneens terug in ons team: De meesten onder ons zijn relatief jong en energiek, maar we hebben ondertussen ook tonnen ervaring en inzichten die we graag inschakelen om jouw bedrijf te doen groeien.

En waarom Shape? Wel, we brengen vorm en structuur in jouw onlineverhaal. We geven ‘body’ aan jouw aanwezigheid op het internet. We leven momenteel in een digitale economie en mensen informeren zich online. Daarom moet jouw onderneming online zichtbaar zijn met een duidelijk vormgegeven boodschap.

Blog namechange

Illustratie - We denken actief mee met onze klanten. Aan de hand van analyses gaan we samen op zoek naar de beste mix van tools en methodes.

VRAGEN? WE BEANTWOORDEN ZE GRAAG

Wil je met jouw website nieuwe bezoekers aantrekken? Of wil je jouw website optimaliseren zodat hij klanten maakt van bezoekers? Contacteer dan Yellowshape.

Wij helpen je klanten te winnen via digitale kanalen. Zo creëren we websites, doen we aan onlinemarketing en zorgen we voor conversie-optimalisatie. Interesse? Laat ons dan gratis en vrijblijvend samenzitten!

Don't waste time

Bespreek uw project met een expert en krijg directe feedback over hoe we uw uitdagingen zouden aanpakken

Gratis en vrijblijvend advies

Geen tijd te verliezen: we bellen je voor een korte afstemming. Hier bepalen we samen de volgende stappen.

We gaan elkaar ontmoeten, het wordt spannend. Laten we er direct in duiken en geen tijd verspillen. We bellen u om vragen te stellen om uw bedrijf en uitdagingen te begrijpen. Met deze informatie zullen we u vertellen hoe we het zouden aanpakken als we in uw positie zouden zijn.

Wat is jouw naam?
Please fill out this field
Please fill out this field
Vorige
Hoe kunnen we je bereiken?
Please fill out this field
Please fill out this field
Vorige
Bedankt  voor uw interesse in onze oplossingen! We reageren zo snel mogelijk op je  bericht!
Oeps! Er  is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.