Yellowshape
Ons denken
SEO: scoor hoog in Google op korte termijn met 6 quick wins

LOS 404-FOUTMELDINGEN OP

Het helpt de ranking van je webpagina’s niet als iemand op een van je links klikt en een foutmelding krijgt. Dat is niet alleen vervelend voor je bezoeker (en potentiële klant), maar ook de user experience van je webpagina’s daalt en de bounce rate stijgt. Die elementen hebben een grote invloed op je positie in Google.

Dat probleem kan je vermijden door je website regelmatig te checken op 404-foutmeldingen. Zo kan je bijvoorbeeld een tool gebruiken als Screaming Frog. Verander mogelijke foutmeldingen vervolgens in de correcte links.

OPTIMALISEER JE HUIDIGE WEBPAGINA’S

Het maken van nieuwe content neemt tijd in beslag. En het duurt wellicht maanden vooraleer je de eerste resultaten ziet. Om op korte termijn je huidige webpagina’s te laten scoren, kan je beter enkele kleine ingrepen doen.

Zo kan je bijvoorbeeld de volgende zaken van je bestaande webpagina’s optimaliseren:

  • Title tags
  • Alt tags
  • Meta descriptions
  • Titels
  • Bodytekst

MAAK GOOGLE MY BUSINESS AAN

Het voordeel van een Google My Business aan te maken voor jouw bedrijf? Wanneer mensen bij jou uit de buurt in Google zoeken naar jouw producten en diensten, verschijnen je webpagina’s boven de andere zoekresultaten.

Google My Business

Om dat klaar te spelen, moet je wel zoveel mogelijk gegevens invullen. Denk maar aan bedrijfsadres, telefoonnummer, website, omschrijving, enzovoort. Hoe meer details, hoe beter.

WEES MOBIELVRIENDELIJK

Van al het wereldwijde internetverkeer gebeurde in 2018 maar liefst 52,2 % via smartphones. In 2017 was dat nog 50,3 %. Met andere woorden: als jouw webpagina’s niet mobielvriendelijk zijn, heeft de helft van je bezoekers een slechte user experience. En dat vertaalt zich in een hoge bounce rate en uiteindelijk een lage ranking.

VERWIJDER DUBBELE CONTENT

Heb je verschillende webpagina’s die dezelfde teksten bevatten? Dan zal Google kiezen welke pagina het meest relevant is om hoog te ranken in de zoekresultaten. De overige pagina’s raken in de vergetelheid op de 10de pagina in Google. Zorg er dus voor dat iedere pagina unieke teksten heeft.

VERBETER SNELHEID WEBSITE

De paginasnelheid van je website heeft een grote invloed op je ranking in de zoekresultaten. Je kan de snelheid van jouw website bijvoorbeeld hier checken. Ook krijg je er tips om de snelheid te verbeteren.

KIJK HIER WAT WE VOOR ONZE KLANT DEDEN:

Wil je samen met ons werken aan je ranking in Google? Je bent niet de enige. Zo hebben we al vele klanten naar de 1ste pagina van de zoekresultaten gebracht, waaronder Nieuw Dak in 24 Uur.

Nieuwdak in 24uur reviews

Nieuw dak in 24 uur bvba is de grootste plaatser van overzetdaken in Vlaanderen. Het familiebedrijf installeert vakkundig een kwalitatief nieuw dak met lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze sterke SEO-campagne scoort het bedrijf met de belangrijkste zoekwoorden ‘Overzetdak’ en ‘Dak over dak’ op de 1ste pagina van Google.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTRODUCTIEGESPREK

Ben je geïnteresseerd in een SEO-campagne voor jouw bedrijf? Contacteer dan Yellowshape, een digital agency in Antwerpen voor websites, online marketing en website-optimalisatie.

Don't waste time

Bespreek uw project met een expert en krijg directe feedback over hoe we uw uitdagingen zouden aanpakken

Gratis en vrijblijvend advies

Geen tijd te verliezen: we bellen je voor een korte afstemming. Hier bepalen we samen de volgende stappen.

We gaan elkaar ontmoeten, het wordt spannend. Laten we er direct in duiken en geen tijd verspillen. We bellen u om vragen te stellen om uw bedrijf en uitdagingen te begrijpen. Met deze informatie zullen we u vertellen hoe we het zouden aanpakken als we in uw positie zouden zijn.

Wat is jouw naam?
Please fill out this field
Please fill out this field
Vorige
Hoe kunnen we je bereiken?
Please fill out this field
Please fill out this field
Vorige
Bedankt  voor uw interesse in onze oplossingen! We reageren zo snel mogelijk op je  bericht!
Oeps! Er  is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.