Yellowshape
Ons denken
Meer bezoekers op je website met content marketing

CONTENT OP JE WEBSITE

Een mooie website zonder sterke teksten? Wel, dat is een lege huls. Als je geen nuttige informatie over je producten en diensten online zet, trek je geen bezoekers aan. Zo zorgen websites met 100 tot 200 pagina’s doorgaans voor 2,5 keer meer leads dan die met 50 pagina’s of minder.

Maar: je moet in de eerste plaats zorgen dat je potentiële klanten je website vinden. En dat doe je met Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachineoptimalisatie. Met SEOverbeter jij de teksten van je webpagina’s en ook hun positie in de zoekresultaten van Google.

Zo moet jij de teksten van je webpagina’s opbouwen met de sleutelwoorden die je doelgroep gebruikt. Jij hebt bijvoorbeeld een garage. Wanneer iemand een auto-ongelukje heeft gehad, gaat hij mogelijk in Google op zoek naar een expert om zijn wagen te herstellen.

LANDINGSPAGINA’S

Een content marketing bureau bouwt je landingspagina’s op rond de zoekwoorden die je doelgroep gebruikt. Het is ook vaak de eerste pagina die je bezoekers te zien krijgen op je website, vandaar de naam.

Contentmarketing

Omdat de landingspagina perfect aansluit bij je bedrijfsdoel en online marketing, vindt de bezoeker sneller wat hij zoekt. Zo laat hij makkelijk zijn contactgegevens achter, waardoor je een lead krijgt.  

Bedrijven die 10 tot 15 landingspagina’s hebben, zien hun binnenkomende leads gemiddeld stijgen met 55 procent. Heb je geen of minder dan 10 landingspagina’s? Dan merk je weinig verschil in het aantal leads.

BLOGS

Als je een blog aanmaakt op je website, zorg je weer voor meer content. Maar hoeveel en hoe vaak moet je bloggen om het aantal bezoekers op je website te laten stijgen?

Bedrijven die 5 blogs of meer per maand posten, krijgen gemiddeld 5 keer meer bezoekers dan bedrijven die dat niet doen. Blog je één tot twee keer per maand? Dan zie je tot 70 procent meer leads binnenkomen dan wie niet blogt. En wie 6 tot 8 blogs per maand online zet, ziet het aantal leads verdubbelen.

Ben je geïnteresseerd in een (nieuwe) website met prikkelende teksten? Content die bezoekers lokt en er klanten van maakt? Contacteer dan Yellowshape, een digital agency in Antwerpen voor de digitale zichtbaarheid van bedrijven. Wij verzorgen graag jouw content marketing.

Source: Hubspot

Don't waste time

Bespreek uw project met een expert en krijg directe feedback over hoe we uw uitdagingen zouden aanpakken

Gratis en vrijblijvend advies

Geen tijd te verliezen: we bellen je voor een korte afstemming. Hier bepalen we samen de volgende stappen.

We gaan elkaar ontmoeten, het wordt spannend. Laten we er direct in duiken en geen tijd verspillen. We bellen u om vragen te stellen om uw bedrijf en uitdagingen te begrijpen. Met deze informatie zullen we u vertellen hoe we het zouden aanpakken als we in uw positie zouden zijn.

Wat is jouw naam?
Please fill out this field
Please fill out this field
Vorige
Hoe kunnen we je bereiken?
Please fill out this field
Please fill out this field
Vorige
Bedankt  voor uw interesse in onze oplossingen! We reageren zo snel mogelijk op je  bericht!
Oeps! Er  is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.