Yellowshape
Ons denken
Waarom een bedrijfsfilm meer zegt dan 1000 woorden

CONTENT IS KING

In het jaar 2016 draait alles rond visuele verwennerij aka bedrijfsfotografie en films. Internetgebruikers en klanten van een bedrijf willen meer dan een saaie,statische wegpagina die de geschiedenis van een bedrijf uitlegt. Typ eender welke zoekterm in op Google en je krijgt filmpjes te zien. King content is overheersend en alleen door een reclamespot te laten maken, toon je dat je helemaal mee bent.

POWER OF VISUAL STORYTELLING

De toekomstige klanten van nu willen duidelijk weten wat ze kopen en liefst op een zo snel mogelijke manier. Als je dus een bedrijfsfilmpje laat maken op een unieke manier en met de nodige creativiteit, scoor je recht in het hart van de consument. De boodschap komt snel over en je maakt mensen nieuwsgierig naar meer.Een goed gemaakt bedrijfsfilmpje leidt ook tot hogere winstcijfers. Kies dus zeker voor een goede fotograaf of videojournalist om deze tip goed te doen slagen.

WAAROM EEN BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN?

Als je een product wil verkopen moet het eerst bekend geraken. Onbekend is onbemind, bedrijfsfotografie of een bedrijfsfilmpje kan daar verandering in brengen. Denk ook goed na over het doel dat u met uw bedrijfsfilmpje wil bereiken. Wil u de naamsbekendheid vergroten? Of wil u eerder gaan voor betere verkoopresultaten? Een juiste strategie is dus van belang

VIDEOMARKETING

Sinds de komst van sociale media is marketing verweven met ons leven. Dit geldt ook voor bedrijfsfilms. Bedrijven zijn niet meer zomaar bedrijven maar worden hip en hot. Met behulp van fotografie of een reclamespot kan je je x-factor nog meer verhogen. Maak jezelf dus begeerd en voor je het weet is je bedrijfsfilmpje de ster van het internet. Go the extra mile is hier zeker van toepassing.

Don't waste time

Bespreek uw project met een expert en krijg directe feedback over hoe we uw uitdagingen zouden aanpakken

Gratis en vrijblijvend advies

Geen tijd te verliezen: we bellen je voor een korte afstemming. Hier bepalen we samen de volgende stappen.

We gaan elkaar ontmoeten, het wordt spannend. Laten we er direct in duiken en geen tijd verspillen. We bellen u om vragen te stellen om uw bedrijf en uitdagingen te begrijpen. Met deze informatie zullen we u vertellen hoe we het zouden aanpakken als we in uw positie zouden zijn.

Wat is jouw naam?
Please fill out this field
Please fill out this field
Vorige
Hoe kunnen we je bereiken?
Please fill out this field
Please fill out this field
Vorige
Bedankt  voor uw interesse in onze oplossingen! We reageren zo snel mogelijk op je  bericht!
Oeps! Er  is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.