Yellowshape
Ons denken
Waarom adverteren op Facebook?

POPULAIR

Met meer dan 2 miljard accounts wereldwijd is Facebook het populairste platform ter wereld. Twijfel er dus maar niet aan: onder die vele gebruikers bevinden zich heel wat potentiële klanten. Van kinderen, pubers en jongvolwassen tot ouders en senioren. Met advertenties op Facebook bereikt jouw zaak jong en oud.

GOEDKOOP

Vergeet advertenties op radio, televisie of in magazines: ze zijn duur en je weet niet zeker of ze jouw doelgroep wel bereiken. Op Facebook kies je zelf hoeveel je aan de advertenties wilt besteden. Je kan heel goedkoop beginnen en aftasten wat wel en wat niet werkt.

DOELGERICHT

De voornaamste troef om te adverteren op Facebook? Je kan zelf kiezen wie jouw advertenties te zien krijgt. Zo kan je heel gericht adverteren op jouw doelgroep. Je filtert eigenlijk jouw potentiële klanten uit die hoop van 2 miljard gebruikers.

Hoe? Facebook maakt het voor jou mogelijk om te segmenteren op verschillende eigenschappen die jouw potentiële klanten typeren. Zo kan je filteren op:

  • Woonplaats
  • Geslacht
  • Leeftijd
  • Interesses
  • Bezochte plaatsen

Je ziet het: de segmentatie-mogelijkheden op Facebook zijn haast eindeloos. Jij hebt dus de zekerheid dat geen enkele eurocent van jouw marketingbudget verloren gaat aan mensen die geen interesse hebben in jouw producten of diensten.

MEETBAAR

Bij radio, televisie en kranten is het quasi onmogelijk om te zien of jouw advertenties resultaat hebben opgeleverd. Facebook geeft jou daarentegen exacte cijfers. Zo kan je weten:

  • hoeveel mensen je advertentie hebben gezien,
  • hoeveel mensen erop hebben geklikt,
  • hoeveel mensen een aankoop of contactaanvraag hebben gedaan.

Op die manier krijg je inzicht in wat wel en wat niet werkt. Zo kan je waar nodig bijsturen en je advertenties nog krachtiger maken.

INTERACTIEF

Niet alleen zie je hoe goed je advertenties het doen, maar ook hoe je doelgroep op de advertenties reageert. Potentiële klanten kunnen je advertenties immers liken, becommentariëren en delen.

Ook als iemand een vraag heeft over de producten of diensten uit je advertentie, kunnen ze die makkelijk stellen in de vorm van een ‘comment’. Jij kan die vraag vervolgens direct beantwoorden. Dat komt de communicatie met je doelgroep ten goede.

TREK NU ALS EEN ECHTE PRO KLANTEN AAN VIA FACEBOOK!

Wil je op een succesvolle, effectieve manier klanten winnen via Facebook? Dan heb je nood aan een professionele campagne. Contacteer nu Yellowshape, het digital agency in Antwerpen dat gespecialiseerd is in klanten aan te trekken via het internet.

Don't waste time

Bespreek uw project met een expert en krijg directe feedback over hoe we uw uitdagingen zouden aanpakken

Gratis en vrijblijvend advies

Geen tijd te verliezen: we bellen je voor een korte afstemming. Hier bepalen we samen de volgende stappen.

We gaan elkaar ontmoeten, het wordt spannend. Laten we er direct in duiken en geen tijd verspillen. We bellen u om vragen te stellen om uw bedrijf en uitdagingen te begrijpen. Met deze informatie zullen we u vertellen hoe we het zouden aanpakken als we in uw positie zouden zijn.

Wat is jouw naam?
Please fill out this field
Please fill out this field
Vorige
Hoe kunnen we je bereiken?
Please fill out this field
Please fill out this field
Vorige
Bedankt  voor uw interesse in onze oplossingen! We reageren zo snel mogelijk op je  bericht!
Oeps! Er  is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.