Vinum S specialiseert zich in aan- en verkoop van wijnen, champagnes en sterkedranken. En nee, die vind je niet in de doorsneewinkels. Hun dranken zijn net dat ietsje specialer. Exclusiever. Wie een uniek druppeltje wil proeven, bekijkt dus best hun assortiment van godendranken.


UITDAGING

Vinum S beschikt over een buitengewone verzameling van exclusieve dranken, wij over de expertise om hun producten online aan de man te brengen. Ze vroegen dus aan ons om hun webshop te ontwikkelen.

Verder wilden ze een koppeling van die webshop met andere verdelers van dranken. Zo is hun aanbod vindbaar op verschillende kanalen. Denk maar aan Wine-Searcher, een website die het aanbod van vele wijnwebshops verzamelt. Een ‘Google’ voor wijnen, eigenlijk.

DE OPLOSSING

Dorst begint bij de ogen. We goten de website in een nieuwe huisstijlen ontwikkelden een herkenbaar, krachtig logo. Daarnaast tekenden we een toegankelijke en gebruiksvriendelijke structuur uit voor de webshop.

Ook zetten we een onlinemarketingstrategie op poten. Zo lokten we meer bezoekers naar de website. En we verzorgden natuurlijk de connectiemodule met het platform van Wine-Searcher.

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Responsive Design
  • Grafisch Ontwerp
  • Webshop
  • Yes-CMS

RESULTAAT

De klanten vinden op de webshop makkelijk hun weg doorheen het aanbod van Vinum-S. We hebben het namelijk onderverdeeld in de dranksoort, het land van herkomst, het volume en het jaar.

Daarnaast verloopt de koppeling met Wine-Searcher vlot, waardoor er ook langs deze kant nieuwe klanten binnenkomen. Daar klinken we op. Proost!

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!