Wie is Taste Up?

Taste Up verpakt en levert verse kruiden, pepers en salades. De jonge zaakvoerders zijn gedreven door innovatie en breiden hun assortiment voortdurend uit. Hun producten komen uit eigen serres, maar ze werken eveneens samen met kwalitatieve tuinen in het buitenland.

UITDAGING

Er waaide een nieuwe wind doorheen het bedrijf Taste Up. En die bracht hen naar het wereldwijde web. Ze wilden daarom een frisse website die als toonbank fungeert van hun verse kruiden, pepers en salades.

De integratie van Facebook in de website vond het bedrijf ook een belangrijk punt. Zo stopt hun onlineverhaal niet bij de website, maar ontstaat er interactie met hun klanten op sociale media.

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Responsive Design
  • Yes-CMS

OPLOSSING

De eigenaars van Taste Up vroegen om een gepeperde, gekruide website te maken. Aan de hand van een handige informatie- en navigatiestructuur ontstond er een logisch verhaal in het ruime aanbod van producten.

Het webdesign heeft bovendien een frisse uitstraling door het gebruik van heldere en lichte kleuren. De integratie van Facebook en LinkedIn maakten we mogelijk door de implementatie van de icoontjes van deze sociale media in de footer van iedere pagina.

RESULTAAT

Hun honger naar innovatie bracht de zaakvoerders van Taste Up tot bij ons. En ze zijn met een volle maag weer naar huis gekeerd. De nieuwe website trekt niet alleen bezoekers aan, maar zet ze ook om in klanten.

De website is daarenboven niet alleen een toonbank van alle verse kruiden, pepers en salades. Bezoekers krijgen er namelijk eveneens uitgebreide informatieover ieder product en kunnen zich laten inspireren door verschillende blogs.

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!