SIIM is een bedrijf dat tropisch fruit en groenten produceert, importeert, rijpt en distribueert. Het is een van de referenties op de Europese markt en een marktleider in Afrika. Als dochteronderneming behoort het bedrijf tot de familiale groep OMER-DECUGIS & FILS.


UITDAGING

Hoewel SIIM een grote speler is op zowel de Europese als de Afrikaanse markt, was de onderneming tot voor kort vrijwel onzichtbaar op het internet. En dat was een probleem, want haast iedere potentiële klant doet vandaag online research naar een geschikte handelspartner.

Daarom wou het bedrijf de zichtbaarheid op het internet verhogen met een eigen, hedendaagse website. Deze moderne website moest het digitale visitekaartje worden van SIIM. Zo hoorde de website een weerspiegeling te zijn van het aanbod, de visie en de huisstijl van het bedrijf.

OPLOSSING

We hebben gezorgd voor een overzichtelijke website die de visie van SIIM uitademt. Ook werkten we een gestructureerde informatiestructuur uit in de website. De producten hebben we opgesplitst in logische subcategorieën, bijvoorbeeld bananen, ananas, groenten, enzovoort.

Voor het webdesign werkten we samen met Giraphix, een agency dat voornamelijk het design van drukwerk verzorgt. Giraphix gaf vorm aan de huisstijl van SIIM, maar had Yellowshape nodig om van hun analoge ontwerpen een aantrekkelijke website te maken.

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Responsive Design
  • Grafisch Ontwerp in samenwerking met Giraphix
  • Online-catalogus
  • Geavanceerde zoekmotor

RESULTAAT

SIIM is vandaag zichtbaar op het internet voor al hun potentiële klanten. De website oogt modern, ademt de ecologische visie van het bedrijf uit en kan zich aanpassen aan eender welk toestel.

Verder navigeren de bezoekers dankzij de duidelijke structuureenvoudig doorheen het ruime aanbod van tropisch fruit en groenten. Op die manier vinden ze probleemloos wat ze zoeken en worden ze snel klant.

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!