Passade is een adres om te ontdekken en herontdekken. Sedert het eerste opstarten in 2000 tot nu is deze horecazaak gegroeid tot één van de toonaangevende en trendy adresjes in het Mechelse. Deze zaak bestaat uit een restaurant en meerdere feestzalen voor allerlei gelegenheden.


UITDAGING

Het bedrijf wil haar drie luxueuze feestzalen in de kijker zetten bij een breed publiek. En dan heb je dus een goed vindbare website nodig. Niet alleen willen ze online mensen bereiken uit de omgeving van Mechelen, maar ze willen naamsbekendheid in heel Vlaanderen.

Ook het restaurant moet bovendien prominenter aanwezig zijn online. Alles begint dus bij een aantrekkelijke website, die hoog scoort in de zoekmachines.

OPLOSSING

Het webdesign moet het smaakvolle interieur van het restaurant en de feestzalen weerspiegelen. We hebben gezorgd voor een stijlvolle website, die in het verlengde ligt van de huisstijl van Passade.

Daarbovenop is het belangrijk dat de websitesterke content heeft. Zo kan de bezoeker zich grondig informeren én zal de website goed scoren in Google.

RESULTAAT

De website heeft een attractief en strak design, net wat het restaurant en de feestzalen ook uitstralen. De bezoeker krijgt een voorsmaakje van wat hij mag verwachten bij Passade.

Verder kan Passade makkelijk de website zelf beheren met het Yes-CMS. Dat is nodig, want regelmatig moet de menukaart aangepast worden of zijn er promo’s en nieuws. En niet onbelangrijk: Passade is vandaag goed vindbaar in zoekmachines dankzij het gebruik van SEO-technieken.

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!