Nieuw dak in 24 uur bvba is de grootste plaatser van overzetdaken in Vlaanderen. Het familiebedrijf installeert vakkundig een kwalitatief nieuw dak met lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij een gloednieuwe website, een toppositie in Google en een effectieve SEA-campagne is het aantal conversies gestegen met maar liefst 400 procent.


UITDAGING

Nieuw Dak In 24 Uur heeft het internet en online marketing nodig om nieuwe klanten te winnen. Het merendeel van hun klantenbestand is dus afkomstig van digitale kanalen.

Een sterke website en online marketing-campagne die focussen op het maximaliseren van conversies zijn daarom noodzakelijk. Hun oorspronkelijke website en campagnes konden die verwachtingen niet langer inlossen en waren dus hoognodig toe aan vernieuwing.

Het familiebedrijf had al wel kennis van onlinemarketing om nieuwe klanten aan te trekken, maar er was nog veel ruimte voor verbetering. Daarbovenop kon de oude website amper bezoekers omzetten in klanten.

Wij namen dus de onlinemarketing over, met onder meer een sterke Adwords-campagne. Ook namen we de website onder handen. Zo maakten we hem volledig responsive voor mobiele apparaten en zorgden we ervoor dat hij klanten converteerde.

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Responsive Design
  • Grafisch Ontwerp
  • Uitwerking Iconen
  • Yes-CMS

Nieuw Dak in 24 uur heeft vandaag een gloednieuwe, hedendaagse website die bezoekers overtuigt om contact op te nemen. Zodra bezoekers op de website belanden, krijgen ze onmiddellijk een antwoord op hun vraag. Ze vinden dus makkelijk hun weg naar het contactformulier.

Ook is de website 'social proof'. Zo zien bezoekers van de website aan de rechterkant onmiddellijk positieve reviews van andere klanten. Ook in de zoekresultaten van Google zijn er sterretjes te zien bij de website, waardoor Nieuw Dak In 24 Uur maximaal opvalt.


Voorbeelden van testimonials

En over zoekresultaten gesproken: het bedrijf heeft momenteel een toppositie in Google. Dankzij een sterke SEO-campagne hebben we Nieuw Dak In 24 Uur tot op de eerste pagina van de zoekresultaten gebracht.


SEO optimalisatie

Verder loopt de onlinemarketingcampagne ook op wieltjes. Zo is het  aantal conversies gestegen met maar liefst 400 procent in de Adwords-campagne. Ook de conversiekost is bijgevolg vijf keer goedkoper. Kortom: Nieuw Dak in 24 uur krijgt méér bezoekers op de nieuwe website, waarna ze vlotter worden omgezet in klanten.

Adverteren op Google


Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!