WIE IS KREDIET@DVIES?

Krediet@dvies is er voor iedereen die op zoek is naar een woninglening, zakelijke lening of persoonlijke lening. Ze hebben 4 kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Hun business bestaat uit het verstrekken van leningen.

DE UITDAGING

Krediet@dvies heeft leads, leads en leads nodig om voldoende afspraken te maken voor hun medewerkers. Betalend adverteren is erg duur. Helaas was Krediet@dvies er erg afhankelijk van. Daarom zochten ze naar een langetermijnstrategie om ook via budgetvriendelijke en duurzame kanalen leads te genereren. Wij dachten onmiddellijk aan SEO.

DE OPLOSSING

De eerste stap in de SEO-campagne was analyseren hoe de doelgroep van Krediet@dvies op zoek gaat naar een lening. Met andere woorden: welke zoekwoorden ze typen in de zoekbalk van Google. Dat proces heet een zoekwoordenonderzoek.

Vervolgens hebben we bepaald met welke zoekwoorden we het beste resultaat kunnen behalen op 3, 6 en 12 maanden. Die zoekwoorden hebben we opgenomen in onze SEO-strategie en in de webpagina’s rond de belangrijkste leningen.

In de kredietsector zitten consumenten bovendien met vele vragen en ze gebruiken het internet om te zoeken naar antwoorden. Daarom zijn we gestart met die vragen te beantwoorden door middel van blogs.

Deze blogs zijn niet alleen geschreven om de consumenten meer informatie te geven over leningen, maar ze zijn ook opgebouwd rond de belangrijkste zoekwoorden. Die laten we hoog scoren met SEO-technieken. Daardoor verschijnen de blogs in de eerste zoekresultaten in Google.

RESULTAAT

Door de SEO-campagne ontvangt de website van Krediet@dvies vele bezoekers die niet aangekocht zijn met betalende advertenties. Na één jaar levert dit gemiddeld 100 leads per maandop waaraan geen eurocent van het advertentiebudgetuitgegeven is. En dat aantal is nog steeds in stijgende lijn.

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!