WIE IS KREDIET@DVIES?

Krediet@dvies is er voor iedereen die op zoek is naar een woninglening, zakelijke lening of persoonlijke lening. Ze hebben 4 kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Hun business bestaat uit het verstrekken van leningen.

DE UITDAGING

Krediet@dvies had op korte termijn een continuïteit van sales nodig. Een constante instroom van nieuwe leads die de medewerkers konden opvolgen. De zaakvoerders wilden een salesstrategie waarbij het duidelijk is hoeveel geld het kost om een bepaald aantal leads te bekomen.

DE OPLOSSING

Omdat Krediet@dvies een oplossing wou die op korte termijn kon opgestart worden en resultaten kon opleveren, dachten we meteen aan online adverteren. We kozen voor advertenties op zowel Google Adwords als Facebook.

Het voordeel van beide betalende kanalen? We kunnen niet alleen snel schakelen, maar ook gericht adverteren op wie daadwerkelijk zoekt naar een lening. Zo gaat er geen eurocent van het marketingbudget verloren aan clicks die niets opleveren.

Ook zijn beide marketingmethodes schaalbaar. Dat betekent dat we het marketingbudget kunnen aanpassen aan de drukte, de capaciteit en het aantal medewerkers van Krediet@dvies.

Om helemaal het onderste uit de kan van het advertentiebudget te halen, hebben we ook een remarketing-campagne opgestart. Zo kunnen we de mensen overtuigen die al eens op een advertentie klikten zonder actie te ondernemen.

HET RESULTAAT

Via de advertenties op Facebook en Google Adwords ontvangt Krediet@dvies gemiddeld 7 kwalitatieve leads per dag. De zaakvoerders krijgen bovendien een duidelijk inzicht in hun ROI. Zo weten ze perfect met welk budget ze welke resultaten mogen verwachten.

Leuk weetje: door het succes van de online-advertenties blijft het personeelsbestand van Krediet@dvies zelfs kwartaal na kwartaal groeien.

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!