Ice Factory is sinds 2008 uitgegroeid tot de grootste producent van ijsblokjes in de Benelux. Het familiebedrijf produceert dagelijks tot 50 ton aan ijsblokjes. Hun leveringen en distributie bereiken retail, horeca en particulieren doorheen gans Europa.


UITDAGING

Tringtring. Het ene telefoontje na het andere. Vervelend, niet? De oude website van Ice Factory bood klanten niet de mogelijkheid om online een verdeelpunt te vinden. De bestellingen gebeurden telefonisch, wat onnodig veel tijd, mensen en middelen in beslag nam. Ook het design van de website mocht bovendien wat ‘opgesmukt’ worden.

DE OPLOSSING

Wij haalden hun oude, bestaande website uit de diepvriezer. En lieten hem ontdooien tot een moderne, hedendaagse website. Zo zorgden we voor een duidelijke informatiestructuur en een dynamisch webdesign. Verder implementeerden we een gebruiksvriendelijke bestelfunctie om hun ijsblokjes te bestellen.

RESULTAAT

We zijn niet zomaar over één nacht ijs gegaan. Dankzij de slim uitgewerkte zoekmotor en bestelfunctie verlopen de bestellingen nu sneller en eenvoudiger. Klanten hoeven op de website enkel hun postcode in te geven, om zo een lokaal verdeelpunt te vinden. Daar kunnen ze hun gewenste ijsblokjes afhalen.

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!