WIE IS FUN VOOR KIDS?

Fun voor Kids is een organisatie in Antwerpen die zorgt voor de opvang van duizenden kinderen tijdens de vakantiedagen. Al deze kinderen nemen deel aan een grote variëteit aan activiteiten op verschillende dagen. Dat alles dient goed beheerd te worden.

HUN PROBLEEM, ONZE UITDAGING

Bij Fun voor Kids stonden twee fulltime-medewerkers in voor alle manuele betalingen en boekingen in Excel. Door deze werking waren hun mogelijkheden beperkt en werd er bij alle activiteiten enorm veel manueel verwerkt. Denk maar aan aanwezigheidslijsten, naamstickers, groepslijsten, betalingsopvolging, enzovoort.

DE OPLOSSING

We bouwden een volledig boekingsplatform met online betaling voor de ouders van de kinderen en een volledig geautomatiseerd administratiesysteem voor de medewerkers van Fun voor Kids. Betalingen gebeuren nu direct online. Ook de lijsten voor aanwezigheid, groepen, maaltijden, enzovoort… worden automatisch gegenereerd.

  • De applicatie is web-based en dus via elke browser bereikbaar op desktop/laptop/tablet/mobile
  • Volledig boekingssysteem en accountbeheer voor de ouders van de kinderen via de website
  • Volledig administratiesysteem met automatisatie in de admin

RESULTAAT

Fun voor Kids bespaart een fulltime administratief medewerker aangezien deze taken nu geautomatiseerd zijn. Ouders hebben bovendien de mogelijkheid eenvoudig online te boeken en af te rekenen.

  • Weg met manuele afpuntingen van de bank
  • Weg met vele telefoons voor betalingsopvolging
  • Weg met manuele menselijke fouten door automatisatie
  • Realtime inzicht via een slim dashboard in de performance
  • Vele uren tijdbesparing en heroriëntering van medewerkers die vroeger tijdrovende routineuze zaken deden die nu geautomatiseerd zijn

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!