Container Technics is een in Antwerpen gevestigde onderneming die gespecialiseerd is in het ontwerp en de levering van sjor- en hijsmateriaal voor containers, aanhangwagens, auto’s, stukgoed en zware ladingen. Wij gaven hen een moderne website met een overzichtelijke onlinecatalogus en een geavanceerde zoekmodule.


UITDAGING

De kracht van Container Technics? Ze hebben werkelijk alles in huis om hun sector te domineren. Letterlijk, want hun aanbod van sjor- en hijsmateriaal is immens. Wij stonden dus voor de uitdaging om de producten overzichtelijk te plaatsen op de nieuwe website.

Bijgevolg had de nieuwe website ook nood aan een intuïtieve, snelle en doeltreffende zoekmodule. Bezoekers moeten immers doorheen de honderden producten onmiddellijk vinden wat ze zoeken.

OPLOSSING

We hebben gezorgd voor een overzichtelijke en gestructureerde online-catalogus in de website. De producten hebben we opgesplitst in verschillende subcategorieën, bijvoorbeeld fixed lashing en loose lashing. Deze categorieën vindt de bezoeker zowel terug in de hoofdnavigatiebalk als in de footer.

In de header van elke pagina hebben we eveneens een zoekbalk verwerkt. Onze geavanceerdezoekmotor gaat net dat stapje verder dan wat doorgaans van een zoekmodule wordt verwacht.

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Responsive Design
  • Grafisch Ontwerp
  • Online-catalogus
  • Geavanceerde zoekmotor
  • Yes-CMS

RESULTAAT

Container Technics kan vandaag uitpakken met een nieuwe website die modern oogt, snel is en zich aanpast aan eender welk toestel. Verder navigeren de klanten dankzij de handige online-catalogus eenvoudig doorheen het ruime aanbod van producten.

Vinden ze toch niet meteen wat ze zoeken? Dan kunnen ze gebruikmaken van de geavanceerde zoekmodule. Na het invoeren van een sleutelwoord in de zoekbalk, krijgen ze onmiddellijk een overzicht van alle producten die gerelateerd zijn aan hun zoekterm.

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!