Babor Beautyworld in Schilde is een elite-instituut waar het welzijn van de klant centraal staat. Gespecialiseerde professionals geven exclusieve behandelingen, zoals definitieve laserontharing, permanente make-up, botox en sportbegeleiding.

UITDAGING

De website van een schoonheidssalon? Die moet er natuurlijk tot in de puntjes ‘verzorgd’ uitzien. Het webdesign moet dus aantrekkelijk zijn én een professionele uitstraling hebben. Maar daar stopt het natuurlijk niet.

Een mooie website die niet draait is nutteloos. Babor Beautyworld wilt haar klanten namelijk beter informeren. Daarom bouwden we een website waarop potentiële klanten onmiddellijk de juiste informatie vinden die ze nodig hebben.

DE OPLOSSING

We zijn bij het ontwerp van het webdesign vertrokken vanuit de huisstijl van Babor Beautyworld. De kleuren, afbeeldingen en structuur passen perfect bij het fysieke schoonheidssalon. De website trekt die lijn dus verder door.

Verder hebben we een logische informatie- en navigatiestructuur uitgewerkt. De verschillende diensten zijn daarom makkelijk te onderscheiden en terug te vinden in de website.

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Responsive Design
  • Yes-CMS

RESULTAAT

Het verzorgde en professionele webdesign doet de website naadloos aansluiten op het fysieke schoonheidssalon. De website is bijgevolg het ideale uithangbord voor de diensten en kwaliteiten van Babor Beautyworld.

Dankzij de handige informatie- en navigatiestructuur vinden klanten bovendien probleemloos hun weg doorheen het ruime aanbod en de uitgebreide informatie. Ze krijgen het gevoel op de juiste plek te zijn beland en gaan makkelijk over tot het boeken van een afspraak.

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!