B2 Cars heeft een uitgebreid aanbod van jonge tweedehandswagens in topconditie, zorgvuldig geselecteerd door vakmensen. Kopers kunnen kiezen uit verschillende financieringsmodules en krijgen 5 jaar garantie. De onderneming behoort tot Beerens Groep.


UITDAGING

Het aanbod van B2 Cars is gevarieerd en uitgebreid. De nieuwe website moet alle verschillende tweedehandswagens dus gestructureerd en overzichtelijk weergeven.

Ook horen de verschillende locaties van het bedrijf goed zichtbaar te zijn, zodat klanten makkelijk hun weg naar een van de fialen vinden. De website moet bovendien makkelijk te bedienen zijn via een intuïtief contentmanagementsysteem.

DE OPLOSSING

We zorgden voor een grafisch ontwerp op maat van B2 Cars. Het webdesign ligt dus volledig in lijn met de huisstijl van het bedrijf: dezelfde kleuren, symbolen en logo’s.

Verder hebben we de zoekfunctie zo gestructureerd dat potentiële kopers kunnen zoeken op merk, model, versnelling en brandstof. De resultaten kunnen ze vervolgens sorteren van lage naar hoge prijs of omgekeerd.

RESULTAAT

De website van B2 Cars oogt eigentijds en fris. En daar stopt het niet, want we hebben gezorgd voor de webapplicatie 360 Publications. De stock van B2 Cars is nu in realtime gepubliceerd op álle gesupporteerde kanalen.

Denk maar aan de eigen website, zoekertjeswebsites, sociale media of zelfs showroomschermen. Alle zoekdata - zoals de opties van een wagen - zijn bovendien automatisch gelinkt.

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!