The Sky is the limit? Niet voor Antwerp Space. Voor hen begint het net waar de atmosfeer eindigt. Het is een snelgroeiend bedrijf met expertise in satellietcommunicatie. Hun technologie gaat mee aan boord op ruimtemissies naar de uithoeken van ons zonnestelsel.


UITDAGING

Antwerp Space maakt hoogtechnologische producten, maar hun oorspronkelijke website had de look & feel van de jaren ’90 van vorige eeuw. En dat hoorde natuurlijk niet. Daarom ging hun voorkeur naar een frisse, moderne website die toch zakelijk oogt.

Verder hechtten ze belang aan het verspreiden van hun kennis. Daarom streefden ze naar een website waarop ze makkelijk content en nieuws kunnen posten. Ook wilden ze met een nieuwe website jong talent aantrekken.

DE OPLOSSING

Een bedrijf met spitstechnologie? Wel, dat kan geen gedateerde website hebben. Wij zorgden niet alleen voor een website met een moderne uitstraling, maar ook met een handige informatiestructuur. Zo vinden de bezoekers makkelijk hun weg doorheen de website.

Ook werkten we iconen uit in de stijl van Antwerp Space, zodat we de webpagina’s persoonlijkheid gaven. Verder maakten we de website responsive voor mobiele apparaten. De website is dus toonbaar op elk medium: laptop, smartphone en tablet.

  • Informatiestructuur
  • Webdesign
  • Responsive Design
  • Grafisch Ontwerp
  • Uitwerking Iconen
  • Yes-CMS

RESULTAAT

“Houston, we have lift off!” Het beoogde resultaat hebben we namelijk binnen de vooropgestelde tijd behaald: een nieuwe website die fris en modern is, maar toch nog steeds zakelijk en professioneel oogt.

Bovendien hebben we de website gekoppeld op ons Yes-cms, waardoor de klant te allen tijde super eenvoudig de website kan aanpassen. Blogs, nieuws, vacatures: alles kan er probleemloos, vlot en in een mum van tijd op verschijnen.

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!