WIE IS ALL-CONNECTS?

All-Connects is al meer dan 15 jaar dé specialist in België voor track & trace-oplossingen. Denk maar aan assetmanagement, fleetmanagement, TT alarms & alerts, AGR-GPS, geofence en nog zoveel meer. Het familiebedrijf is gevestigd in Kontich en bestaat uit een vijftiental medewerkers.

DE UITDAGING

All-Connects beschikte al over een website, maar die was volledig gedateerd en onlogisch gestructureerd. Hij trok geen klanten meer aan. Dat was een probleem, want hun sector is heel concurrentieel. All-Connects had nood aan een langetermijnstrategie die hen nieuwe leads ging opleveren.

De webpagina’s scoorden bovendien niet goed in zoekmachines zoals Google. Ze verdwenen op de derde, vierde of vijfde pagina van de zoekresultaten en waren dus onzichtbaar voor potentiële klanten. Als je niet gevonden wordt, kan je ook niets verkopen.

Met een sterke SEO-campagne wilden we de zichtbaarheid in zoekmachines vergroten en voor een constante stroom van leads zorgen.

DE OPLOSSING

We begonnen de SEO-campagne met te analyseren hoe hun potentiële klanten zochten naar een track-and-trace-oplossing. Zo onderzochten we welke zoekwoorden ze typten in de zoekbalk van Google.

Ook gingen we met een concurrentieonderzoek na op welke zoekwoorden hun concurrenten goed scoorden in de zoekresultaten van Google. Op die manier konden we zien op welke veldslagen All-Connects de concurrentieoorlog kon winnen.

Dankzij deze analyses kregen we inzicht in welke zoekwoorden het beste resultaat zouden opleveren na 3, 6 en 12 maanden. De belangrijkste zoekwoorden implementeerden we in alle nieuwe productpagina’s, zodat ze beter zichtbaar zouden worden in Google.

RESULTAAT

Met onze SEO-technieken hebben we de website van All-Connects zichtbaar gemaakt bij elke relevante zoekopdracht naar hun track-and-trace-producten. All-Connects krijgt nu een constante stroom van bezoekers die niet komen via dure advertentie-kanalen.

SEO is een duurzame oplossing die op lange termijn blijft renderen. Na één jaar ontvangt de website van All-Connects dan ook vier keer meer bezoekers dan voor de samenwerking met Yellowshape.

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!