WIE IS AGUAVIBES?

AguaVibes is een startup in waterbehandeling. Het bedrijf wil huishoudens helpen met hun kalkprobleem en hen voorzien van mineraalrijk kraanwater. Daarvoor lanceren ze een nieuw product, namelijk de Water Activator.

DE UITDAGING

Als startup was de online zichtbaarheid van AguaVibes beperkt, want dat is een proces van lange adem. Voor de lancering van de Water Activator had AguaVibes daarom nood aan een onlinemarketing-campagne die snel opgezet kon worden en direct voor leads kon zorgen.

DE OPLOSSING

Wie op korte termijn een campagne wil opstarten en leads wil ontvangen, bereikt dat doel het best met betalende advertenties. We hebben de volledige uitwerking gedaan van de strategie voor leadgeneratie op Facebook en Google Adwords.

Op deze kanalen kan je gericht adverteren aan de hand van verschillende criteria, bijvoorbeeld de regio waarin de consument woont. Dat is handig voor AguaVibes, want zo kunnen we de advertenties focussen op onder andere mensen die in een regio wonen met hard water.

We wilden bovendien geen enkele potentiële klant door de mazen van het net laten glippen. En dat doen we met remarketing. Als iemand op een advertentie heeft geklikt zonder actie te ondernemen, krijgt hij op sociale media en andere websites die hij bezoekt onze advertenties te zien.

Ook hebben we een eBook-funnel opgezet. In dit eBook krijgen potentiële klanten alle informatie mee die nodig is om hen te laten overgaan tot een offerte-aanvraag.

RESULTAAT

Dankzij de advertenties op Facebook en Google Adwords, remarketing en de eBook-funnel ontvangt AguaVibes gemiddeld 100 leads per maand.

Betalende advertenties zijn perfect voor AguaVibes, want zo kan de startup geleidelijk aan opbouwen aan de online zichtbaarheid terwijl er een constante instroom van leads is.

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!