Yes-pills: het wondermiddel voor jouw kmo

Farmaceutische bedrijven staan met hun mond vol tanden. Terwijl zij woekerprijzen voor hun medicatie vragen, deelt digital agency Yellowshape uit Antwerpen helemaal gratis de revolutionaire Yes-pills uit. Met deze wonderpillen boeken kmo’s succes na succes.WAT DOEN DE YES-PILLS?

Ben jij een zaakvoerder of marketingverantwoordelijke van een kmo? Dan doen de Yes-pills wonderen voor de gezondheid van jouw bedrijf.

Een regelmatige inname van Yes-pills leidt namelijk tot groei voor je zaak, een verhoogde positie in Google en meer bezoekers op je website die échte klanten worden.

HOE GEBRUIK EN BEWAAR JE DE YES-PILLS HET BEST?

Geneesheren en medici waarschuwen voor de verslavende en sterke werking van de Yes-pills. Zo mag je er maximaal 15 per dag van consumeren. Anders word je gewoon knettergek van het gigantisch aantal nieuwe klanten.

Je bewaart de Yes-pills bovendien het best in een zwaarbeveiligde ruimte achter slot en grendel, minimum zo’n 15 meter onder de grond. Kortom: buiten het bereik van jouw nieuwsgierige concurrenten.

HOE KOM JE AAN DE YES-PILLS?

Hoewel de Yes-pills gewoon gratis te verkrijgen zijn, heb je er wel een voorschrift voor nodig. Dat kan je bekomen bij de marketingexperten van Yellowshape. Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Wat ontvang je?

  • 1 dosis Yes-pills
  • 1u Marketing Brainstorming met een expert
  • 1 rapport met online opportuniteiten voor uw zaak
Bestel jouw dosis Yes-pills

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!