Van Way2Web tot Yellowshape

We vallen maar meteen met de deur in huis: Way2Web wordt Yellowshape. “Wat?! Waarom? Hoe?” We begrijpen dat je met vele vragen zit. En hieronder beantwoorden we ze graag allemaal.


WAY2WEB: KLANTEN OP WEG HELPEN NAAR HET WEB

Enkele jaren geleden startte het verhaal van Way2Web. Die naam dekte de lading destijds helemaal, want we wezen kmo’s de weg naar het web. Onze klanten bestonden immers voornamelijk uit bedrijven die nog geen professionele website hadden.

Webcreatie was daarom onze hoofdactiviteit. Haast bij iedere klant begonnen we van nul. We zorgden voor een volledig nieuwe website. De ontwikkeling van zeer performante en professionele websites was onze belangrijkste competentie.  

Way2Web naar Yellowshape

YELLOWSHAPE: HET INTERNET ALS MARKETINGMOTOR

Inmiddels is het onlinemarketing gebeuren sterk geëvolueerd. Met een performante website maak je niet langer het verschil, want het is een minimumvereiste geworden. Onlineadvertenties, mailings, SEO, SEA, blogs, Facebook en LinkedIn winnen immers pijlsnel aan belang.

Volledig in lijn met die evolutie is ook onze aanpak gegroeid. In die mate zelfs dat een naamsverandering zich na verloop van tijd opdrong. Zo heten we voortaan Yellowshape. Ons doel? Het internet als marketingmotor van jouw zaak gebruiken.

Met Yellowshape concentreren we ons op het genereren van groei en winst voor onze klanten. En dat doen we met websites, onlinemarketing en conversie-optimalisatie. We zorgen voor bezoekers op je website, die we vervolgens transformeren tot nieuwe klanten.

WAAROM DE NAAM YELLOWSHAPE?

De kleur geel is dynamisch. Jong. Levendig. Hoopvol. Opvallend. Optimistisch. Maar ook staat de kleur symbool voor wijsheid en intellect.

Die combinatie zien we eveneens terug in ons team: De meesten onder ons zijn relatief jong en energiek, maar we hebben ondertussen ook tonnen ervaring en inzichten die we graag inschakelen om jouw bedrijf te doen groeien.

En waarom Shape? Wel, we brengen vorm en structuur in jouw onlineverhaal. We geven ‘body’ aan jouw aanwezigheid op het internet. We leven momenteel in een digitale economie en mensen informeren zich online. Daarom moet jouw onderneming online zichtbaar zijn met een duidelijk vormgegeven boodschap.

Way2Web tot Yellowshape

Illustratie - We denken actief mee met onze klanten. Aan de hand van analyses gaan we samen op zoek naar de beste mix van tools en methodes.

VRAGEN? WE BEANTWOORDEN ZE GRAAG

Wil je met jouw website nieuwe bezoekers aantrekken? Of wil je jouw website optimaliseren zodat hij klanten maakt van bezoekers? Contacteer dan Yellowshape.

Wij helpen je klanten te winnen via digitale kanalen. Zo creëren we websites, doen we aan onlinemarketing en zorgen we voor conversie-optimalisatie. Interesse? Laat ons dan gratis en vrijblijvend samenzitten!

Plan meeting

Plan je graag onmiddellijk een meeting in?

Wil je al eens even zien en horen wie er achter Yellowshape zit? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat ons dan een vrijblijvende videocall houden. Plan nu zelf een datum en tijdstip in!